Min Moder

Gud har anbefallt människan [att visa] godhet mot sina föräldrar; [hon bör tänka på att] modern har burit sitt barn genom det ena svaghetstillståndet efter det andra, [fött det] och ammat det under två år. Tacka Mig och dina föräldrar [och minns att] Jag är målet för er färd!

[31:14]

Alla som känner mig vet att jag har en speciell kontakt med min mamma. Jag är yngst och dessutom sladdbarn vilket gjort att jag nog alltid kommer vara hennes lilla flicka. Med allt vad det medför på både gott och ont… Vi är grannar och träffas varje dag. Det är såpass illa att jag inte ens har en egen kaffebryggare då jag alltid dricker fardkaffe hos henne 🙂 Då hennes hälsa inte är den bästa tänker jag ibland på hur det kommer vara om hon dör före mig. På hur jag skall ta hand om henne på samma sätt som hon tog hand om mig och alla mina barn när de var små.

Dagen efter parksiestan insjuknade jag i en mystisk influensa som höll i sig ett antal dagar. SubhanaAllah jättekonstig sjukdom med feber, extrem muskelvärk, yrsel m.m. Nu idag var jag frisk och fastade återigen min första dag vilket resulterat i en inte så rolig mamma. Sängläge varvat med matlagning och tvätt bjöd denna måndag på. AlhamdulIllâhi rabbîl-’âlamîn.

Annonser
Det här inlägget postades i Nathalie. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s